2 thoughts on “Det viktiga berättandet

 1. Jag skulle vilja lära mig att skriva en bok. Har du någon kurs?
  Hälsningar
  Patricia i Umeå

  • Hej Patricia!
   Roligt att du vill skriva en bok. Vad är det för sorts bok du vill skriva? Barnböcker, historiska böcker, kärleksromaner, deckare – det finns så många olika genrer. Egentligen spelar det ingen roll – grunden är densamma. Jag har en distanskurs som du kan köpa om du vill skriva en saga.De enda kurser jag kommer att ha, två stycken i sommar, är hur man skriver sina memoarer.
   Om du berättar hur du tänker med ditt skrivande, kan jag nog hjälpa dig med de olika delarna, hur du ska börja och vad du ska tänka på. Jag har själv för många år sedan gått en distanskurs så jag har mycket material.
   Hör av dig.
   Hälsningar
   Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s